Låt oss presentera Michelle! Hon arbetar som Administrativ Sekreterare här på HDL och fokuserar på allt ifrån orderhantering, content och bokföring.

Berätta lite om dig själv, vem är Michelle och vad gör du på fritiden?

Jag är en positiv, glad och social tjej på 21 år från Helsingborg. Tog studenten år 2019 och började snabbt därefter jobba hos Sunread/Helsingborg Design Lab där jag jobbade i nästan två år innan jag påbörjade min kandidatutbildning i början på 2022 som har bas i Stockholm. Med mycket fokus på plugget och skolan försöker jag att jobba så mycket som möjligt. Mina typiska arbetsuppgifter är bokföring, orderhantering, fotografering samt content skapare på sociala medier.

På fritiden när jag inte har lika mycket fokus på plugget åker jag gärna hem från storstaden till fina Helsingborg för att träffa vänner, familj och även jobba. Jag tycker om att gå långa promenader, träna och hitta på roliga saker i vardagen som att äta på nya restauranger osv. Jag är också väldigt intresserad av Formula 1 så det ägnar jag gärna mycket tid åt på fritiden. Jag har alltid varit en kreativ tjej och sedan ung ålder haft en blogg där jag bloggar om bland annat mode och min vardag. Spenderar också en hel del tid på sociala medier där jag samlar ihop massa inspiration.

 

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig som HDL’s Administrativa Sekreterare?

Mina arbetsdagar är aldrig den andra lik. Under högsäsong är det väldigt mycket fokus på produkt och orderhantering vilket kan bli ganska hektiskt men samtidigt väldigt roligt. Andra dagar kan bestå av produkt/modellfotografering för content men också hemsidan. Andra standard arbetsuppgifter är uppdatering på instagram samt bokföring.

 

Vi kör 3 snabba frågor med Michelle! 

Hemmakväll/utekväll? – Hmm, svår fråga! Skulle säga att det beror på årstiden.. nu skulle jag nog säga utekväll!

Solsemester/skidsemester? – Solsemester!

Hund/Katt? – Hund!!

Vill ni komma i kontakt med HDLs HDL’s Administrativa Sekreterare Michelle så gör ni det enklast här!