Byrå
Partner
Program
2021

Career

Gå med i vårt partnerprogram - Byrå Partnerskap

Vi arbetar mycket nära som partner men kommer aldrig i vägen. När du har ett projekt-, bugg- eller supportproblem som behöver lösas kan du nå en av våra dedikerade projektledare antingen via slack, partnerportal eller e-post.

Vi använder Slack - Svar inom 5 minuter! Vi strävar efter att alltid svara dig som kund inom 5 minuter. Vi är också redo bakom telefonen om det behövs.

Vi lever i en alltmer digital värld. Tyvärr är e-post det snabbaste och bästa. Istället har vi integrerat Slack i våra system som gör att vi kan vara snabba och effektiva. Som byråpartner får du din egen slack kopplad till vårt team! Rätt kunskap och hjälp när du behöver det.

Det är inte alltid lätt att hitta rätt kunskap inom alla områden. Det är inte heller lätt att hitta en utvecklare som kan göra allt. På Helsingborg Design LAB hittar du just det. Rätt kunskap.

Grundare & Partnerchef

Pierre Grönberg

Projekt & Partner coordinator

Anna Hult

HDL Agency-partnerprogrammet. Ett byrå Partnerskap bygger brudar och skapar enastående webbprojekt och leveranser. Kombinera krafterna och skapa något spektakulärt ... Tillsammans.

Att vara en HDL Agency Partner ger dig som byrå många fördelar när det gäller digital och teknik. Du kan vara en webbbyrå som behöver stärka din kunskap. Är du en SEO-byrå som inte vill hantera det tekniska, support och fix som alltid kommer med när du erbjuder webb? Är du en vanlig byrå som vill erbjuda en helhet i det digitala?

Löpande fakturering efter behov

Ingen månatlig kostnad

En vinnande process lönar sig! Vi tror att alla ska göra vad de gör bäst för att uppnå den perfekta produkten. Kanske erbjuder du redan utveckling & design ser idag? Om du har ett projekt där kunskapen inte räcker är vi här för dig.

Vi har en etablerad process som ger resultat!

Byråpartner – det fungerar! HDL Partner Program är ett skräddarsytt paket som täcker hela. Allt från produktion, support och drift till dig som byrå. Tänk dig att du har ett team med begåvade tekniska utvecklare / tekniker som får hela din webbavdelning att surra!

Vi är väldigt modulära och arbetar för att passa in i ditt företag som partner. Vi arbetar som ett team och är med dig hela vägen. Vi tror inte på konceptet att varje timme som ska spenderas ska debiteras. Vi har istället vår egen lösning där du som byrå får ett fast pris för arbetet där vi är med dig hela vägen. Om det tar mer än X timmar inom projektets omfattning är vi vid din sida och ser till att arbetet är klart.

Du kanske har arbetat med konsulter tidigare? Visst har det varit dyrt, mödosamt och oförutsägbart? Detta är inte fallet med Helsingborg Design LAB. Vi är ett team och tar mycket hand om våra kunder.

Wordpress Hemsida

ESSIQ