Här har vi Hampus, han sitter här hos oss på Helsingborg Design LAB och jobbar som Business Developer för JS Security. Hampus utvecklar och utvärderar affärsstrategier och tar fram förslag på nya infallsvinklar och analyser av marknaden. Han började här i Februari efter några år i försvarsmakten i Stockholm inom ledningsstödsystem. 

Berätta lite om dig själv! Vem är du och vad gör du helst en ledig dag? 

Tycker alltid sånna här frågor är jobbiga men jag ger det ett försök! För att bäst beskriva mig skulle jag säga att jag tycker om att ha många bollar i luften samtidigt som jag gärna försöker vara bäst och kunna mest av allt jag ger mig in på och på det så är jag en tvättäkta tävlingsmänniska!

Älskar allt som har med tech och prylar i all dess utsträckning att göra och försöker hänga med i den utvecklingen så bra det går, drömmer om att ha en Staffordshire terrier och en fullt automatiserad lägenhet någongång i framtiden.

På en ledig dag hänger jag gärna på gymmet, spelar amerikansk fotboll eller spelar datorspel och bara kopplar av.

 

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig? 

En vanlig arbetsdag? Ja jag skulle väll inte säga att det finns en go-to dag i sig det är alltid saker från olika riktningar men det är så jag trivs att arbeta, att ha möjligheten att prioritera och göra olika saker varje dag. Ena dagen så kollar man spreadsheets andra dagar hjälper man till och skapar ett informationsklipp eller PM som skickas ut på på Cision sida, det är så jag föredrar att jobba och känner verkligen att jag har hamnat på rätt plats här på JS!

 

Vi kör 3 snabba med vår Business Developer Hampus! 

Grekiskt eller italienskt till lunch? – Måsta vara grekiskt för min del, en riktigt bra Gyros eller Souvlaki med pommes och tzatziki bara skriker barndomsnostalgi för mig.

Stockholm eller Helsingborg? Jag kan faktiskt inte definitivt säga att jag föredrar någon då båda hade sina fördelar! Stortrivdes i Stockholm och alla jag lärde känna där uppe men i slutändan så kan jag spendera mer tid med Farsan, morsan och lillsyrran som bor kvar i Helsingborg för att inte nämna alla mina gamla vänner så det blir Helsingborg i slutändan.

Sommar/Vinter? Vinter, men bara om det finns snö som ligger kvar! Är det slask som gäller tar jag sommar varje dag.

 

Vill ni komma i kontakt med Hampus så gör ni det enklast här!