Award winning agency!

Rotate your device for better view

Att jobba med olika page builders och leverantörer kan vara svårt. Många använder allt för många tilläggsprogram för att få ihop önskade funktioner. Det är oftast inte alla som har rätt kunskap för att bygga önskad funktion därför har vi arbetat fram ett paket och lösning som fungerar utmärkt för reklambyråer. En plattform som är tillräckligt flexibelt, enkelt för byrån men också för kund.

Vi kallar det ”Agency WP” en full WordPress installation med inbyggd page builder som heter ”G-Theme” eller som vi gillar att kalla det – Agency Builder.

Ett rent ramverk är en bra grund att börja på som gör att vi sparar tid i uppstart och kan lägga extra tid på att fokusera på kundens önskemål och leverera en pixel perfekt hemsida.

Vi tror på att alla ska
göra det dom är bäst på.

Är du en duktig utvecklare så ska du jobba med utveckling, är du en grym UX/UI designer så ska du gör det. Är du specialist på innehåll och har ett öga för ett bra användare flöde så ska du lägga fokus på det.

Vi på Helsingborg Design LAB jobbar precis så – Alla ska göra det dom är bäst på. Med kunskap inom olika områden, tilläggsprogram, api, frontend, backend och projektledning så jobbar vi väldigt när dig som driver en byrå för att ni ska känna att vi finns redo när ni behöver oss.

We build everything and anything Wordpress

Snabb utveckling & leverans

Med Agency WP så lägger vi tid på rätt grejor och kan snabbt komma igång med en design och hemsida. ”Mobile first” tänk från dag ett! Alla hemsidor som Helsingborg Design LAB bygger är 100% mobilanpassade.

We build everything and anything in WordPress

Färdiga moduler redo att använda Färdiga moduler redo att använda
Vi kan bygger stort som litet i Wordpress

Färdiga moduler redo att använda

Det finna alltid ett max tak för vad en hemsida får kosta för mindre kunder men ibland också större projekt. Med Agency WP kan vi lägga mer tid på design och funktion och fortfarande leverera en fantastisk sida till ett mycket bra pris.

Färdiga moduler redo att använda Färdiga moduler redo att använda

Enkelt att redigera bild & text

Agency WP gör det enkelt för dig som reklam byrå att uppdatera innehåll snabbt och enkelt. Det finns till och med funktioner för att kopiera och klistra in moduler mellan olika sidor och sektioner vilket gör att du snabbt kan duplicera sidor utan att behöver bygga upp hela modulen igen.

Snabbt & Flexibelt

Att jobba med en grid/kolumner har aldrig varit lättare. Här behöver man inte tänka så mycket, man skriver exakt som man tänker, Woouala du har skapat en 4 kolumn grid!
Det går snabbt. Klick, Klick. Done!

Färdig integration med Gravity Forms

Att jobba med formulär har varit svårt ibland finns där inte en epost server på kundens serverhotell, ibland kanske det kännas svårt med Contact form 7. Vi använder alltid Gravity Form och har automatiskt integrerart ”sendgrid” ifall en kund inte skulle har en SMTP server så att mail inte fastnar i detta.

Behöver aldrig uppdatera din pagebuilder

Agency WP är inte ett plugin. Vilket gör att du aldrig behöver tänka på att hemsidan går ner när du uppdaterar WordPress.

Win win för alla!

Blixtsnabb Wordpress Hosting

För att sy ihop paketet erbjuder vi också ett eget WordPress server hotell där du som byrå kan fokusera på mer försäljning och aldrig behöva tänka på serverdrift och allt vad det innebär.

Wordpress Support

Ibland har man inte tid för support och drift som reklambyrå därför erbjuder vi en direkt integration till vårt support system. Antingen som partner eller under ”white label”.

Webbproduktion i WordPress
för reklambyråer med höga ambitioner.

Helsingborg Design LAB är i grund och botten en design och utvecklingsbyrå för reklam & designbyråer där vi tror på perfekta leveranser.

Under åren har vi finslipat vårt erbjudande för att kunna täcka era behov och underlätta att snabbt och enkelt kunna leverera små och stora projekt till era kunder utan att ni behöver ha egna utvecklare, eller som ett stöd till er existerande personal

Vi jobbar snabbt, vi är alltid tillgängliga – Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!